Cine Suntem

Despre Parrot

Cel mai nou membru al portofoliului Falcon Elecronics, producătorul francez Parrot furnizează car-kit și accesorii menite să păstreze comunicarea în condiții optime de calitate fonică și de siguranță chiar și atunci când ești la volan. Cele mai avansate sisteme ale gamei furnizează și funcții multimedia, cum ar fi redarea muzicii stocate pe ipod, iphone, telefoane cu Bluetooth stereo sau modele analogice.

Despre Bury

Bury Bury este unul dintre cei mai mari producători de sisteme car kit din lume, având sediul în Löhne – Germania. Compania deţine experienţă în domeniu de peste 12 ani, primul sistem carkit fiind produs în anul 1995.


Bury s-a remarcat pe plan mondial ca fiind unul din marii furnizori de produse OEM pentru producătorii auto Volkswagen, Mazda, Toyota, Opel etc., dar şi pentru operatorii GSM Vodafone, T-Mobile, Orange şi Telstra din Australia.
În 2007, compania Bury a vândut carkit-ul cu numărul 7 mil.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 16 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial.


Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio de la Cobra, detectoarele Escort, Beltronics, Whistler şi Cobra, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.


Istoria Falcon Electronics

Povestea firmei Falcon Electronics a început în 1996. Dan Cuţui, fondatorul companiei, pe atunci un tânăr pasionat de electronică auto, i-a convins pe cei de la compania Coca Cola să le echipeze 10 maşini cu o alarmă importată din Marea Britanie.

În următorii ani, în contextul unei pieţe dinamice, compania a crescut spectaculos. Cheia succesului într-o piaţă unde modelele şi sistemele evoluează extrem de rapid? Falcon Electronics a ţinut întotdeauna pasul cu noile tehnologii şi a oferit produse şi sevicii la standarde înalte de calitate.

A urmat încheierea unor contracte de reprezentare semnate cu cei mai mari producători de sisteme audio şi de securitate auto pe plan mondial. Performanţele deosebite realizate de echipa Falcon Electronics în comercializarea, instalarea şi service-ul echipamentelor electronice auto au fost recunoscute prin obţinerea, timp de opt ani consecutiv (1999 – 2006), a premiului „Cel mai bun distribuitor al anului” de la Directed Electronics Inc. USA.

În anul 2003, a fost inaugurat showroom-ul din Bulevardul Magheru (Bucureşti), primul showroom de produse electronice auto din România.

În 2004, Falcon Electronics lansează în Timişoara cel de-al doilea centru specializat de accesorii destinate autoturismelor.

În 2007 a urmat deschiderea unei filiale în Braşov, iar în 2010 în Cluj-Napoca, ambele dispunând de salon de prezentare a produselor şi de atelier de montaj.

Astăzi, Falcon Electronics este lider naţional în distribuţia de sisteme de securitate şi detectoare de radar şi unul dintre principalii distribuitori de instalaţii video şi de sonorizare auto, precum şi de accesorii pentru automobile.

Astăzi, Falcon Electronics înseamnă o echipă de profesionişti, care îmbină pasiunea cu experienţa pentru a vă oferi cele mai bune soluţii pentru personalizarea autovehiculului dumneavoastră.
Astăzi, Falcon Electronics este o poveste de succes.

Date identificare fiscală

Falcon Electronics Prod.
Adresa beneficiar: Splaiul Unirii, Nr. 247-251, Mansardă, Birou Nr. 1, Cod Poştal 030137, Sector 3 Bucureşti
CUI: RO5297817
NR înreg Registrul Comerţului: J40/2739/1994

Banca: ING Bucureşti
Cont: RO45INGB0001008183828910
Capital Social: 1.531.420 RON